Polenta zucchini slice
TM6

Polenta zucchini slice

3.6 ( 47 valoraciones )

Ingredientes

  • 30 g extra virgin olive oil plus extra to grease and brush
  • 2 zucchini 1 x unpeeled and trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tips), 1 x deseeded and cut into pieces (3 cm)
  • 60 g fresh baby spinach leaves
  • 150 g brown onion cut into quarters
  • 2 garlic cloves
  • ½ red capsicum (approx. 50 g), deseeded and cut into pieces (3 cm)
  • 1 carrot cut into pieces (3 cm)
  • 700 g filtered water
  • 1 ½ tbsp stock paste (see Tips)
  • ½ tsp dried oregano
  • 150 g polenta
  • 2 pinches ground black pepper
  • 1 tbsp pine nuts
  • vegan Parmesan cheese to sprinkle (optional)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
84.5 kcal / 353.5 kJ
Proteína
1.9 g
Grasa
5.3 g
Carbohidratos
7.8 g
Fibra
1.6 g
Grasas saturadas
1 g
Sodio
58.7 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 100 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas