Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Red onion and yoghurt dip
- ½ red onion, cut into quarters
- 6 sprigs fresh coriander, leaves only
- 150 g natural yoghurt
Carrot fritters
- 3 slices wholegrain bread, torn into small pieces
- 6 sprigs fresh mint, leaves only
- 6 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra for serving
- 500 g water
- 500 g carrots, cut into pieces (4 cm)
- 6 dried apricots
- ½ tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- 4 spring onions/shallots, cut into thin slices
- 1 tbsp sultanas
- 3 tbsp pine nuts
- 1 tsp dried chilli flakes
- 1 egg
- grapeseed oil, for frying
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 223.4 kJ / 53.2 kcal
- Proteína
- 1.9 g
- Carbohidratos
- 4.4 g
- Grasa
- 2.8 g
- Grasas saturadas
- 0.4 g
- Fibra
- 1.5 g
- Sodio
- 89.2 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Pumpkin tart
2h 15min
Vegetarian quiche
1 Std. 55 Min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1h 5 min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55min
Broccoli mustard pasties
1 Std. 55 Min
Polenta zucchini slice
2 Std. 10 Min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Mashed pea and corn slice
40min
Beetroot, feta and spinach quiche
1h 40min