Dispositivos y accesorios
XO sauce
Prep. 20min
Total 1h 50min
1 Total recipe
Ingredientes
-
dried scallops (see Tips)40 g
-
boiling water150 g
-
peanut oil (see Tips)200 g
-
fresh long red chillies trimmed and deseeded6
-
dried shrimp (see Tips)60 g
-
eschalots80 g
-
garlic cloves2 - 3
-
fresh ginger peeled and cut into slices (1 cm)40 g
-
smoked bacon cut into pieces (1 cm)100 g
-
fresh bird's eye chilli deseeded, if preferred1
-
light soy sauce40 g
-
Chinese cooking wine40 g
-
brown sugar1 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 Total recipe
Proteína
56.7 g
Calorías
2466.9 kJ /
587.4 kcal
Grasa
224.6 g
Fibra
13.3 g
Carbohidratos
20.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Asian Essentials
11 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Homemade Fish Ball Soup
2h
Hakka Yam Abacus
20min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Pork ribs with black bean sauce
2h
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min
Taiwanese sticky rice
1h 40min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min