Dispositivos y accesorios
XO sauce
Prep. 20min
Total 1h 50min
1 Total recipe
Ingredientes
-
dried scallops (see Tips)40 g
-
boiling water150 g
-
peanut oil (see Tips)200 g
-
fresh long red chillies trimmed and deseeded6
-
dried shrimp (see Tips)60 g
-
eschalots80 g
-
garlic cloves2 - 3
-
fresh ginger peeled and cut into slices (1 cm)40 g
-
smoked bacon cut into pieces (1 cm)100 g
-
fresh bird's eye chilli deseeded, if preferred1
-
light soy sauce40 g
-
Chinese cooking wine40 g
-
brown sugar1 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 Total recipe
Proteína
56.7 g
Calorías
2466.9 kJ /
587.4 kcal
Grasa
224.6 g
Fibra
13.3 g
Carbohidratos
20.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Asian Essentials
11 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
White Radish Pork Rib Soup
3h
Steamed Glutinous Rice With Mud Crab
1h 30min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Braised pork belly
55min
Hong Kong-style roast pork belly
10h
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min
Taiwanese sticky rice
1h 40min
Pineapple buns
9h 50min
Char siew sauce
10min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Kaya (coconut jam)
1h 10min