Dispositivos y accesorios
HongKong Style Soy Braised Chicken
Prep. 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
light soy sauce (see tips)120 g
-
dark soy sauce160 g
-
rock sugar130 g
-
ginger, fresh sliced10 g
-
spring onion chopped115 g
-
star anise2
-
Chinese cardamom pods (cao guo)2
-
bay leaf, dried2
-
galangal15 g
-
cinnamon quillcassia twig (approx. 5 cm in length)1
-
boneless chicken thighs approx. 360g each2
-
cooking wine2 tbsp
-
fresh ginger10 g
-
cooking oil25 g
-
salt½ tsp
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
4330.5 mg
Proteína
20.1 g
Calorías
1483.2 kJ /
354.5 kcal
Grasa
14.5 g
Fibra
1.4 g
Grasas saturadas
3.1 g
Carbohidratos
38.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Open Cooking
32 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
KL Hokkien Noodles
35min
Steamed Pork Patty
Ninguna valoración
Char Siu Pork (Chinese BBQ Pork)
25h
Beef and Dumpling Stew
1h 55min
Prawn and lemon zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
25min
Black sticky rice pudding
9h 40min
Black rice pudding
25h 5min
Black Bean Pig's Tail Soup
2h 20min
Hakka Rice Wine Chicken
1h 25min
Dried Chilli Chicken with Potato
30min
Pan-fried pork buns
2h
Pengat Pisang (Banana Coconut Dessert)
35min