Dispositivos y accesorios
Soy milk and Mantou buns
Prep. 1h 15min
Total 6h
8 portions
Ingredientes
-
dried soybeans100 g
Dough
-
oil plus extra to grease30 g
-
milk200 g
-
white sugar70 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
baking powder2 ½ tsp
-
plain flour plus extra to dust400 g
-
sea salt¼ tsp
Soy milk and steaming buns
-
water1250 g
-
grapeseed oil½ tsp
-
sugar to taste50 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
111.9 mg
Proteína
13.1 g
Calorías
1277.3 kJ /
305.3 kcal
Grasa
3.4 g
Fibra
2.3 g
Grasas saturadas
0 g
Carbohidratos
56.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Green tea ice cream (TM6 only)
24h 30min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Taiwanese traditional Pork floss
1h 40min
Soy milk
24h 30min
Mantou buns
1h 30min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35min
Homemade Soy Milk
35min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Tomato-egg soup
20min
Homemade Pandan Kaya
55min