Dispositivos y accesorios
Tiraccino
Prep. 35min
Total 1h 5min
6 portions
Ingredientes
Mascarpone cream
-
eggs separated3
-
caster sugar120 g
-
mascarpone cheese250 g
Chocolate
-
dark chocolate broken into pieces30 g
Coffee syrup
-
strong brewed espresso coffee150 g
-
dry Marsala wine70 g
-
raw sugar40 g
Assembly
-
savoiardi biscuits150 g
-
full cream milk200 g
-
Dutch cocoa powder1 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portions
Sodio
255.2 mg
Proteína
10.5 g
Calorías
1892.7 kJ /
452.4 kcal
Grasa
22.9 g
Fibra
1.1 g
Grasas saturadas
11.5 g
Carbohidratos
49.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Entertaining with Dani Valent
95 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Black forest pavlova stack
5h 30min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45min
Chevre (Matthew Kenney) Metric
22h 5min
Limoncello Tarts
3h 15min
Mushroom cappuccino
25min
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, using modes)
25min
Coconut coffee crunch
24h 20min
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4h 30min
Dessert pizzas (Jo Whitton)
1h 15min
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
30min
Fruit ice cream
10min
Frozen fruit sorbet
10min