Dispositivos y accesorios
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
Prep. 10min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
Fruit and nut caramel crunch
-
dried apricots (see Tips)50 g
-
shelled salted pistachio nuts (see Tips)50 g
-
raw sugar250 g
-
glucose syrup20 g
-
water1070 g
-
white vinegar50 g
Brie board
-
triple cream brie rind removed, then bring to room temperature400 g
-
fresh figs cut into thick wedges (see Tips)2
-
prosciutto90 g
-
micro herbs
-
crackers or bread of choice (see Tips)
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
843.4 mg
Proteína
20.2 g
Calorías
2101.5 kJ /
502.3 kcal
Grasa
23.6 g
Fibra
2.1 g
Grasas saturadas
12.5 g
Carbohidratos
54.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Everyday
68 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Mediterranean chicken with sundried tomato, onion and risoni
1h 35min
Pickled radishes (Thermomix®️ Cutter)
Ninguna valoración
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 10min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Poached eggs with blade cover
30min
Café de Paris butter
25min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5min
Lemon meringue ice-cream cake
13h 15min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1h
Fruity dream
10min