Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- ½ red onion (approx. 90 g), cut into halves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 tsp apple cider vinegar
- 100 g extra virgin olive oil
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 8 sprigs fresh basil (approx. 10 g), leaves only
- 25 g flaked almonds
- ¼ tsp salt, to taste
- 1 garlic clove
- 500 g water
- 500 g sweet potato, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 tsp ground cumin
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 60 g rocket
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1824 kJ / 434.3 kcal
- Proteína
- 8.8 g
- Carbohidratos
- 27.8 g
- Grasa
- 30.2 g
- Fibra
- 8.8 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 min
Nachos with beans and cashew sour cream
50 min
Lentil bolognese
30 min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1u. 50min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Colourful quinoa salad
40 min
Curried couscous, carrot and chickpea salad
15min
Satay noodle salad
35 min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1sa 35 dk