Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Salad
- 2 sweet corn cobs (approx. 200 g), husks and silks removed
- 150 g red onion (approx. 1 onion), cut into quarters
- 1 red capsicum, deseeded and cut into pieces (4 cm)
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 100 g cherry tomatoes, cut into halves
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining - see Tips)
- 1 avocado (ripe), flesh only, cut into cubes (1 cm)
Chipotle chilli dressing
- 40 g lime juice (approx. 2 limes)
- 60 g grapeseed oil
- 1 garlic clove
- 1 tsp ground cumin
- 30 - 40 g chipotle chillies in adobo sauce (approx. 2 chillies - see Tips), to taste
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ iceberg lettuce, finely shredded
- sour cream, to serve
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 912.3 kJ / 217.2 kcal
- Proteína
- 6.1 g
- Carbohidratos
- 13.3 g
- Grasa
- 13.8 g
- Grasas saturadas
- 3 g
- Fibra
- 8 g
- Sodio
- 429.7 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Layered Mexican dip
25 Min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1h
Satay noodle salad
35 λεπτ.
Black bean enchiladas
1h 20min
Curried couscous, carrot and chickpea salad
15 Min
Chicken in chipotle sauce
40 λεπτ.
Turkey taco salad bowl
15 Min
Smoky Mexican bean soup
35 λεπτ.
Warm sweet potato and chickpea salad
45 λεπτ.
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Red pesto chicken salad
35 λεπτ.
Mexican stack
45 λεπτ.