Dispositivos y accesorios
Feta, spinach and potato frittata
Prep. 20min
Total 1h
8 portions
Ingredientes
-
olive oil for greasing
-
red onion (approx. 130 g), cut into halves½
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
feta cheese cut into pieces (3 cm)200 g
-
eggs10
-
fresh baby spinach leaves100 g
-
water800 g
-
pumpkin peeled and cut into cubes (2 cm)350 g
-
sweet potato peeled and cut into cubes (2 cm)350 g
-
potato peeled and cut into cubes (2 cm)300 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
247.7 mg
Proteína
19.6 g
Calorías
1193.1 kJ /
284.1 kcal
Grasa
15.8 g
Fibra
3.1 g
Grasas saturadas
8.4 g
Carbohidratos
14.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Vegetable bake with goat's feta
1sa 30 dk
Tuna mornay
45 dk
Zucchini slice
45 dk
Pumpkin risotto with bacon
40 dk
Vegetarian sausage rolls
40 dk
Pumpkin and ricotta cannelloni (Skinnymixers)
1sa 20 dk
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 dk
Cauliflower and sweet potato lasagne
1sa 35 dk
Beetroot, feta and spinach quiche
1sa 40 dk
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 dk
Mexican stack
45 dk
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1sa 35 dk