Feta, spinach and potato frittata
TM6 TM5 TM31

Feta, spinach and potato frittata

4.6 (503 valoraciones )

Ingredientes

  • olive oil, for greasing
  • ½ red onion (approx. 130 g), cut into halves
  • 100 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 200 g feta cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 10 eggs
  • 100 g fresh baby spinach leaves
  • 800 g water
  • 350 g pumpkin, peeled and cut into cubes (2 cm)
  • 350 g sweet potato, peeled and cut into cubes (2 cm)
  • 300 g potato, peeled and cut into cubes (2 cm)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1193.1 kJ / 284.1 kcal
Proteína
19.6 g
Carbohidratos
14.7 g
Grasa
15.8 g
Grasas saturadas
8.4 g
Fibra
3.1 g
Sodio
247.7 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas