Dispositivos y accesorios
Curried couscous, carrot and chickpea salad
Prep. 10min
Total 15min
6 portions
Ingredientes
-
couscous200 g
-
olive oil40 g
-
boiling water
-
piece fresh ginger cut into pieces3 - 4 cm
-
red onion (approx. ¼ onion), cut into pieces30 g
-
carrot cut into pieces120 g
-
green capsicum cut into pieces (3-4 cm)½
-
dried apricots cut into pieces (1 cm)50 g
-
raisins50 g
-
raw cashews50 g
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
curry powder1 tbsp
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped, for garnishing2 - 3 sprigs
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
122.2 mg
Proteína
10.1 g
Calorías
1414.7 kJ /
336.8 kcal
Grasa
12 g
Fibra
6.7 g
Grasas saturadas
1.9 g
Carbohidratos
43.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Viva la Vegan
10 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Crunchy carrot salad
10min
Vegetarian chilli
35min
Tuscan bean soup
40min
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min
Israeli couscous salad
1h
Vegetable chilli
50min
Hearty lentil chilli
50min
Red lentil cauliflower dahl
35min
Black bean enchiladas
1h 20min