Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 3 oz leeks, white part only, cut into pieces
- ¾ tsp salt, divided
- 6 oz sweet potatoes, peeled, cut into pieces (approx. 1 sm.)
- ½ vanilla bean
- 8 oz water
- 1 tsp vegetable stock paste
- 1 tsp apple cider vinegar
- ½ tsp ground ginger
- 1 pinch ground white pepper, to taste
- 2 tbsp olive oil
- 6 jumbo sea scallops, cleaned, patted dry with paper towels
- ½ tsp ground black pepper
- 3 oz whole milk
- baby arugula, to garnish
- 8 blackberries, to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1753 kJ / 419 kcal
- Proteína
- 30 g
- Carbohidratos
- 35 g
- Grasa
- 19 g
- Fibra
- 5 g
Recetas alternativas
Lobster Bisque
1 Std. 50 Min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45min
Coconut-Lime Crème Brûlée
3 Std. 15 Min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 Min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14u. 10min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50 min
Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
2h 10min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 Min
Smoked Salmon and Zucchini Pasta
35 Min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1 godz.