Dispositivos y accesorios
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
Prep. 15min
Total 1h 25min
8 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil5 oz
-
white vinegar2 oz
-
lemon juice1 oz
-
Dijon mustard1 tsp
-
maple syrup½ oz
-
dried basil5 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Beets
-
whole baby beets, fresh trimmed28 oz
-
water divided39 oz
-
baby arugula4 oz
-
burrata cheese8 oz
-
pomegranate arils/seeds (opcional)2 tbsp
-
chopped pecans (opcional)2 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
418.1 mg
Proteína
8.2 g
Calorías
1234.5 kJ /
295 kcal
Grasa
24.2 g
Fibra
3.3 g
Grasas saturadas
6.5 g
Carbohidratos
12.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Pico De Gallo
15min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
15min
Yucatan Style Sopa de Lima
40min
Frozen Yogurt Bark
6h 10min
Buddha Bowl with Chicken
1h
Layered Mexican Dip
25min
Lemon Feta Dressing
5min
Ruby Red Grapefruit Paloma
10min
Broccoli Salad
5min
Sweet Potato Casserole with Labne and Dukkah (Bill Yosses)
24h 55min
Grisons Barley Soup
55min