Dispositivos y accesorios
Salmon Tartare
Prep. 10min
Total 10min
6 portions
Ingredientes
-
pink peppercorns plus extra to garnish1 tsp
-
fresh dill leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
fresh salmon fillet (sushi quality), skinless cut into 3 pieces10 ½ oz
-
freshly squeezed lemon juice1 ½ oz
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
watercress leaves or mixed salad3 ½ oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
234.8 mg
Proteína
10.6 g
Calorías
619.3 kJ /
148 kcal
Grasa
11.2 g
Fibra
0.2 g
Grasas saturadas
2.2 g
Carbohidratos
1.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
The basic cookbook
177 Recetas
Canadá
Canadá
The Basic Cookbook
176 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Guacamole
5min
Asparagus Cream Soup
25min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Squid and Shrimp Risotto
1h
Salmon Tartare
25min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Baked Spinach and Eggs
35min
Guacamole (TM5/6 Metric)
5min
Tuna Tapenade
5min
Tuna Tartare
40min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50min
Cioppino
55min