Dispositivos y accesorios
Pomegranate Glazed Stuffed Beef Tenderloin
Prep. 30min
Total 1h 45min
10 portions
Ingredientes
Pomegranate Glaze
-
shallots in pieces3 ½ oz
-
fresh thyme leaves only10 sprigs
-
port wine6 oz
-
pomegranate molasses4 oz
-
sugar1 oz
-
Dijon mustard1 oz
-
unsalted butter in pieces1 oz
Beef Tenderloin
-
beef tenderloin trimmed, spiral cut to lay flat (approx. 4 lb)64 oz
-
salt¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
8 - 10 oz stuffing mix, preparedhomemade holiday stuffing8 - 10 oz
-
pomegranate arils/seeds (approx. 1⅓ cup), divided8 oz
-
red onions sliced into half-moons (¼ in.)30 oz
-
pomegranates halved, to garnish1 - 2
-
lemon leaves to garnish
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
58 g
Calorías
2297 kJ /
549 kcal
Grasa
21 g
Fibra
3 g
Carbohidratos
30 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Christmas Dinner
11 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
Simple Ideas
179 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Barley Risotto with Beef Short Ribs
3h 20min
Basque Chicken
1h 10min
Slow Cooked Pork in Salsa Verde
5h 45min
Florentine Meatballs and Linguine
1h 10min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Smoked Salmon and Zucchini Pasta
35min
Mediterranean Chicken
35min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1h
Shrimp Creole with Carolina Rice
50min
Chicken Marsala
40min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Chicken Fajita Soup
50min