Dispositivos y accesorios
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
Prep. 15min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
garlic cloves to taste2 - 4
-
fresh ginger root peeled1 in.
-
unsalted butter in pieces3 oz
-
black bean chili sauce1 oz
-
fresh lobster tails halved (approx. 2 lb.)5 - 6
-
fish broth15 oz
-
green onions cleaned and sliced (3 in.)24
-
corn starch1 oz
-
scallions to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
874.1 mg
Proteína
26.3 g
Calorías
1190.9 kJ /
284.6 kcal
Grasa
15.6 g
Fibra
2.4 g
Grasas saturadas
7.9 g
Carbohidratos
10.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 godz. 40 min
Steamed Shrimp
20 min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 godz.
Green Bean Gremolata
25 min
Crab Stuffed Lobster Tails
50 min
Fragrant whole barbecued fish
2 godz. 50 min
Clams in White Wine with Cilantro
25 min
Cioppino
55 min
Eggplant Sauté
30 min
Spicy Asian Snow Peas
25 min
Kale, Broccolini and Cranberries with Almonds
40 min