Dispositivos y accesorios
Sous-vide Artichokes
Prep. 15min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
-
fresh artichoke hearts quartered, choke removed (see Tip)4
-
leek sliced in rounds (½ in.)3 oz
-
lemon plus extra to serve2 slices
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle1 oz
-
salt⅛ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)60 oz
-
lemon juice1 oz
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
291 mg
Proteína
6 g
Calorías
502 kJ /
120 kcal
Grasa
3 g
Fibra
9 g
Grasas saturadas
1 g
Carbohidratos
22 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sous-Vide
8 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Cauliflower Stuffing for Hedonists (Bill Yosses)
55min
Barley Risotto with Beef Short Ribs
3h 20min
Steamed Shrimp
20min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Green Tea Crème Brûlée
2h 35min
Coconut Sautéed Shrimp
35min
Shrimp Sauté
25min
Asparagus with Cashew Cream
20min
Lemon Caper Asparagus
25min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40min
Clams in White Wine with Cilantro
25min
New England Clam Chowder
45min