Dispositivos y accesorios
Clams in White Wine with Cilantro
Prep. 5min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
small littleneck clams scrubbed and debearded35 oz
-
water to soak clams
-
salt (opcional) divided (see Tip)2 ⅛ tsp
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
dry white wine5 ½ oz
-
cilantro chopped½ oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portions
Sodio
1567.1 mg
Proteína
37.1 g
Calorías
1342 kJ /
320.8 kcal
Grasa
10.1 g
Fibra
1.5 g
Grasas saturadas
1.5 g
Carbohidratos
12.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Simple Ideas
179 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
Spanish Tapas
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Cioppino
55min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Braised Chicken Feet and Abalone
50min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1h 50min
Crab Stuffed Lobster Tails
50min
Green Mustard Pig's Trotter, Emperor Chicken and Ladies' Fingers With Sesame Dressing
1h 40min
Lemon Caper Asparagus
25min
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1h 10min
Chinese Long Beans with Pork
25min
Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
50min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30min
Eggplant Sauté
30min