Dispositivos y accesorios
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
Prep. 10min
Total 14h 10min
4 portions
Ingredientes
Jalapeño XO Sauce
-
dried scallops3 oz
-
dried shrimp3 oz
-
shaoxing rice wine11 oz
-
garlic cloves peeled6 oz
-
jalapeño chilies de-stemmed, sliced (2 in.)6 oz
-
Fresno chilies de-stemmed, sliced (2 in.)6 oz
-
canola oil18 oz
-
soy sauce3 oz
-
salt1 tsp
-
sugar1 pinch
Black Rice and Scallops
-
black rice4 oz
-
water32 oz
-
fresh ginger sliced½ oz
-
fresh lemongrass in pieces (2 in.)1 stalk
-
baby bok choy cut in half9
-
fresh shiitake mushrooms in pieces2 oz
-
fresh sea scallops, large (U10)12
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
oil1 tbsp
-
unsalted butter4 tbsp
-
green onions sliced on the bias, to serve
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
21 g
Calorías
2000 kJ /
478 kcal
Grasa
30 g
Fibra
3 g
Carbohidratos
32 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Cook Like a Chef
12 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Savory Oatmeal with Sautéed Mushrooms
45min
Sous-vide Artichokes
55min
Sautéing 7 oz Leeks
Ninguna valoración
Purple Cauliflower Soup
25min
Fried Garlic Pork
50min
Cauliflower "Fried" Rice
40min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40min
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1h 10min
Cioppino
55min
Blueberry Rosemary Smash
10min
Sausage Stuffed Kabocha
2h 45min
Chicken Adobo
1h 25min