Asparagus Stem Soup
TM6 TM5

Asparagus Stem Soup

3.4 ( 25 valoraciones )

Ingredientes

  • 300 g asparagus stems, woody ends, cut in pieces (5 cm, see tip)
  • 600 g boiling water
  • 1 lemon thin peelings of skin only
  • 150 g onions quartered
  • 30 g olive oil plus extra for serving
  • 200 g potatoes peeled and diced (2 cm)
  • ½ tsp fine sea salt plus extra for seasoning
  • 2 pinches ground black pepper plus extra for serving
  • 50 g double cream plus extra for serving
    o bien crème fraîche

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
213 kcal / 884 kJ
Proteína
4.2 g
Grasa
14.8 g
Carbohidratos
13.9 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas