Dispositivos y accesorios
Anise-cured salmon
Prep. 10min
Total 14h 10min
10 portions
Ingredientes
-
fresh boneless salmon fillet skin removed if preferred (see Tips)500 - 800 g
-
star anise3
-
black peppercorns1 tsp
-
fennel seeds1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
white sugar125 g
-
sea salt125 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
cold water to rinse
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
4655.3 mg
Proteína
17.3 g
Calorías
927.2 kJ /
220.8 kcal
Grasa
11.3 g
Fibra
0.4 g
Grasas saturadas
3.1 g
Carbohidratos
13.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Citrus seafood salad
1h
Lychee sorbet with vodka
8h 15min
White fish wrapped in banana leaves
2h 20min
Grilled scallops with chilli jam
25min
Mussels in turmeric and ginger broth
20min
Japanese-style dressing
5min
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
26h 50min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7h 10min
Cheat's mascarpone
22h
Asian dipping sauce
25min
Mussels in coconut milk
25min
Miso dressing
5min