Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Potatoes
- 700 g water
- 500 g kipfler potatoes (small), cut into halves
- 24 large raw prawns, de-veined, peeled but with tails intact
- salt, to season
- 1 tbsp sherry vinegar
- 1 ½ tbsp extra virgin olive oil
- 40 g eschalots, cut into fine dice
Sweet pickled cucumbers
- 150 g Lebanese cucumber (approx. 3), peeled, deseeded and cut into fine dice
- 50 g raw sugar
- 50 g white wine vinegar
- 100 g water
Horseradish cream
- 80 g thickened cream
- 50 g horseradish (see Tips)
- 60 g crème fraîche
- ½ tsp ground white pepper
- salt, to taste
Assembly
- 1 tbsp pink peppercorns (optional)
- ½ bunch baby radishes, cut into quarters
- 5 sprigs fresh chervil
- 50 g salmon caviar (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 746.5 kJ / 177.8 kcal
- Proteína
- 7.8 g
- Carbohidratos
- 15.6 g
- Grasa
- 8.8 g
- Grasas saturadas
- 3.5 g
- Fibra
- 1.7 g
- Sodio
- 452.7 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Pork in green pepper and cognac sauce
50 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Middle Eastern planked salmon
1 Std. 40 Min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Pears in red wine
3 Std. 20 Min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1h
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3h 35min
Broad bean bruschetta
30min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min