Dispositivos y accesorios
Crab briks
Prep. 55min
Total 55min
8 portions
Ingredientes
Salsa
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
fresh red chilli trimmed, cut into halves and deseeded1
-
salt½ tsp
-
tomatoes (approx. 300 g), deseeded and cut into quarters2
-
lemon juice1 tsp
Crab Filling
-
coriander (roots, stalks and leaves)10 sprigs
-
grated lemon zest1 tsp
-
garlic clove1
-
salt½ tsp
-
fresh red chilli trimmed and cut into halves1
-
ground cumin1 pinch
-
cooked crab meat300 - 400 g
-
filo pastry8 sheets
-
oil for frying
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portions
Proteína
8.2 g
Calorías
719.1 kJ /
171 kcal
Grasa
10.9 g
Fibra
1.4 g
Carbohidratos
9.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Moroccan street food
10 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Pork pies
2h 20min
Wasabi devilled eggs
25min
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
6h 15min
Hornazo
Ninguna valoración
Cheat's cauliflower fried rice
35min
Goan prawn curry
25min
Tamarind paste
45min
Kaffir lime granita
40min
Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)
28h 20min
Teriyaki salmon bao
1h 50min
Apple and cucumber relish
10min
Mango and turmeric sorbet
10min