Dispositivos y accesorios
Crab briks
Prep. 55min
Total 55min
8 portions
Ingredientes
Salsa
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
fresh red chilli trimmed, cut into halves and deseeded1
-
salt½ tsp
-
tomatoes (approx. 300 g), deseeded and cut into quarters2
-
lemon juice1 tsp
Crab Filling
-
coriander (roots, stalks and leaves)10 sprigs
-
grated lemon zest1 tsp
-
garlic clove1
-
salt½ tsp
-
fresh red chilli trimmed and cut into halves1
-
ground cumin1 pinch
-
cooked crab meat300 - 400 g
-
filo pastry8 sheets
-
oil for frying
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portions
Proteína
8.2 g
Calorías
719.1 kJ /
171 kcal
Grasa
10.9 g
Fibra
1.4 g
Carbohidratos
9.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Moroccan street food
10 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
White fish wrapped in banana leaves
2 godz. 20 min
Fragrant pipis
30 min
Penne with mussels
1 godz. 5 min
Tuna empanadas
2 godz.
Chilli chicken with corn and avocado cream
35 min
Seekh kebabs
50 min
Hazelnut Bavarian
6 godz. 25 min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30 min
Salmon en croute
50 min
Chilli crab pasta
35 min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 godz. 30 min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1 godz. 45 min