Dispositivos y accesorios
Sicilian prawn salad
Prep. 25min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
red onion cut into thin slices (1-2 mm)200 g
-
red wine vinegar to taste30 - 40 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
garlic clove (opcional)½
-
40 g freshly squeezed lemon juicefreshly squeezed lime juice40 g
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
ground white pepper1 pinch
-
water300 g
-
peeled, large raw prawns deveined (approx. 1 kg prawns in their shells)500 g
-
1 lemon, cut into thin slices (2-3 mm)limes cut into thin slices (2-3 mm)1 - 2
-
fennel cut into thin slices (1-2 mm)200 g
-
cherry tomato cut into halves400 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
17 g
Calorías
785 kJ /
187 kcal
Grasa
10 g
Fibra
2.2 g
Carbohidratos
6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Prawn saganaki with feta
35min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Seared tuna on chilli bean mash
35min
Sardines in parcels with green bean salad
1h
Penne with mussels
1h 5min
Thai-style prawn broth with spicy apples
1h 15min
Prawn salad with avocado dressing
35min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Turmeric fish
30min
Pasta primavera
1h
Garlic prawns
25min