Dispositivos y accesorios
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
Prep. 35min
Total 1h 5min
3 portions
Ingredientes
-
mixed nuts (e.g. almonds, walnuts)50 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
brown onion cut into halves50 g
-
ripe tomato (5-6 cm) (see Tip)1300 g
-
fresh mushrooms (e.g. button, oyster)100 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
1 tsp dried mintfresh mint10 - 8 leaves
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 - 5 sprigs
-
long grain white rice75 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra for garnishing
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
11 g
Calorías
1644 kJ /
392 kcal
Grasa
22 g
Fibra
9.2 g
Carbohidratos
33 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Hearty seven vegetable soup
30min
Potato bake
1h 35min
Mushroom tart
50min
Ratatouille
40min
Cauliflower gratin
1h
Minestrone
40min
Zucchini soup
25min
Roasted vegetables with horseradish cream
40min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55min
Vegetable pilaf
1h
Vegetarian chilli
1h 5min
Pulse and pumpkin curry
30min