Dispositivos y accesorios
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
Prep. 35min
Total 1h 5min
3 portions
Ingredientes
-
mixed nuts (e.g. almonds, walnuts)50 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
brown onion cut into halves50 g
-
ripe tomato (5-6 cm) (see Tip)1300 g
-
fresh mushrooms (e.g. button, oyster)100 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
1 tsp dried mintfresh mint10 - 8 leaves
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 - 5 sprigs
-
long grain white rice75 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra for garnishing
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
11 g
Calorías
1644 kJ /
392 kcal
Grasa
22 g
Fibra
9.2 g
Carbohidratos
33 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Lentil moussaka
3h 30min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min
Vegetarian quiche
1h 55min
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
40min
Mushroom stroganoff
20min
Vegetable lasagne
1h 35min
Vegetable pilaf
1h
Autumn vegetable gratin
50min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Mushroom pâté
1h 15min