Dispositivos y accesorios
Banh ran (sesame balls)
Prep. 1h 30min
Total 25h 30min
20 portions
Ingredientes
Mung bean filling
-
dried split mung beans (yellow)90 g
-
water plus extra for soaking1210 g
-
sugar30 g
-
desiccated coconut50 g
Dough
-
glutinous rice250 g
-
white rice100 g
-
water200 g
-
white sugar100 g
-
baking powder2 tbsp
-
potato flakes30 g
-
sesame seeds for coating100 g
-
vegetable oil (approx. 750 g), for deep frying
Dificultad
avanzado
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
129.9 mg
Proteína
3.1 g
Calorías
603.7 kJ /
143.7 kcal
Grasa
6.1 g
Fibra
1.9 g
Grasas saturadas
2 g
Carbohidratos
18.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Pandan chiffon cake
5h 15min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15min
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
55min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Mantou buns
1h 30min
Rosewater madeleines
30min
Fruit jellies
4h
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Wholemeal Mantou
1h
Dou sha bao (red bean paste buns)
9h 30min
Egg Tarts
50min