Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Meatloaf
- 80 g day old bread, torn into pieces
- 180 g brown onion, cut into quarters
- 100 g carrots, cut into pieces (3 cm)
- 1 celery stalk (approx. 50 g), cut into pieces (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 - 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g olive oil
- 1 egg
- 250 g pork mince
- 250 g beef mince
- 1 tbsp Sriracha® sauce
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- 1 tsp soy sauce
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 g roasted whole red pepper strips (or roasted red pepper)
- 3 hard-boiled eggs, peeled (see Tips)
- 1250 g water
- 200 g broccoli, cut into florets
- 200 g carrots, cut into batons
Onion gravy
- 380 g brown onion, cut into eighths
- 1 ½ tbsp olive oil
- ¼ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 ½ tsp Worcestershire sauce
- 1 tsp Sriracha® sauce
- 2 tsp soy sauce
- ground black pepper, to taste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1591.7 kJ / 378.8 kcal
- Proteína
- 28 g
- Carbohidratos
- 16.4 g
- Grasa
- 20.7 g
- Grasas saturadas
- 5.9 g
- Fibra
- 8.9 g
- Sodio
- 1117.8 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Chicken and sweet corn soup
30 min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Pea and ham soup
2 godz. 20 min
Cauliflower gratin
1j
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10 min
Rosemary and eschalot gravy
30 min
Mushroom sauce
20 min
Guinness beef pies
2h 15 min
Creamy honey mustard chicken
1j
Corned beef with mustard sauce
1j 30 menit
Traditional gravy
25 min
Classic meatloaf
1 godz. 35 min