Dispositivos y accesorios
Pork pies
Prep. 45min
Total 2h 20min
12 portions
Ingredientes
Pastry
-
oil for greasing
-
water250 g
-
lard150 g
-
plain flour600 g
-
salt1 tsp
Filling
-
water500 g
-
eggs3
-
brown onion cut into halves80 g
-
rindless bacon rashers cut into pieces100 g
-
lard20 g
-
pork mince300 g
-
ground nutmeg½ tsp
-
salt½ tsp
-
freshly ground pepper½ tsp
-
dried thyme½ tsp
-
dried sage½ tsp
-
fresh baby spinach leaves (approx. 12 leaves)20 g
-
blue cheese (opcional) sliced70 g
-
English mustard to serve
-
cornichons to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
703.4 mg
Proteína
16.8 g
Calorías
1884.8 kJ /
448.8 kcal
Grasa
23.3 g
Fibra
2.4 g
Grasas saturadas
8.9 g
Carbohidratos
42.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Street Food
10 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Lemon meringue pie
3 h
Crème brûlée
7 h
Butter chicken
55 min
Chicken à la king
40 min
Steak and Kidney Pudding
5 h
White chocolate fudge
3 h 10 min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 h 20 min
Lime meringue tartlets
2 h 40 min
Lamb tikka with spicy eggplant
40 min
Portuguese-style custard tarts
40 min
Cornish pasties
2 h
Chicken korma
45 min