Dispositivos y accesorios
Corned beef with mustard sauce
Prep. 15min
Total 1h 30min
6 portions
Ingredientes
-
oil for greasing
-
water1500 g
-
whole cloves4
-
malt vinegar50 g
-
corned beef silverside900 - 1200 g
-
Kent pumpkin peeled and cut into pieces (5-6 cm)400 - 500 g
-
frozen green peas150 g
-
frozen corn kernels150 g
-
sauerkraut drained (see Tip)300 - 400 g
Mustard sauce
-
unsalted butter30 g
-
plain flour30 g
-
milk300 g
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
wholegrain mustard1 tsp
-
mustard powder1 ½ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
760.7 mg
Proteína
53.5 g
Calorías
1962.1 kJ /
467.2 kcal
Grasa
19 g
Fibra
5.8 g
Grasas saturadas
8 g
Carbohidratos
17.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Simply Delicious
88 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Classic meatloaf
1h 35min
Tuna mornay
45min
Apricot chicken risotto
30min
Aussie meat pies
2h
Zucchini slice
45min
ANZAC biscuits
40min
Custard
10min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min
Creamy honey mustard chicken
1h
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
ANZAC slice
1h 40min
Cheese and bacon cob loaf
1h 20min