![Classic meatloaf Classic meatloaf](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/900F2442-D928-4F6A-8FEF-1CD00B914EB4/Derivates/a80fa64c-cc2f-4aca-9a81-ee054ae30ff3.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- olive oil spray, for greasing
- 1 brown onion, cut into halves
- 10 sprigs fresh flat-leaf parsley, cut into thirds
- 3 slices day old bread, torn into pieces
- 1 tsp nutmeg
- 250 g milk
- 2 tsp Dijon mustard
- 1 ½ tbsp Worcestershire sauce
- 260 g tomato sauce (see Tip)
- 1 egg
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1000 g beef mince
- 2 - 3 tsp mustard powder, to taste
- 2 tbsp brown sugar
- 1000 g water
- 18 - 20 new baby potatoes (2-3 per serve), washed
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1905 kJ / 453.6 kcal
- Proteína
- 46.4 g
- Carbohidratos
- 41.7 g
- Grasa
- 10.5 g
- Grasas saturadas
- 4.1 g
- Fibra
- 3.8 g
- Sodio
- 898.2 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Corned beef with mustard sauce
1h 30 min
Chicken, leek and corn pie
1h 15 min
Shepherd's pie
55 min
Hunter's lemon chicken rissoles
1h
Creamy honey mustard chicken
1h
Meatballs with tomato sauce
40 min
"Hug in a mug" chicken soup
30 min
Beef stroganoff
35 min
Tuna mornay
45 min
Mexican cottage pie
1h 30 min
Apricot chicken risotto
30 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min