Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 700 - 800 g stewing beef (gravy beef or chuck steak), cut into cubes (4-5 cm)
- 40 g plain flour
- 2 garlic cloves
- 2 celery stalks, cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp oil, plus extra for brushing
- 1 brown onion, cut into eighths
- 100 g bacon, cut into pieces (2 cm)
- 2 carrots (approx. 250 g), cut into rounds (1 cm)
- 100 g red wine
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 2 dried bay leaves
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground white pepper
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 200 g fresh button mushrooms, cut into halves
- 350 g potatoes, peeled and cut into thin slices (5 mm)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1509.8 kJ / 359.5 kcal
- Proteína
- 35.8 g
- Carbohidratos
- 16.6 g
- Grasa
- 15.6 g
- Grasas saturadas
- 4.7 g
- Fibra
- 4.5 g
- Sodio
- 584.1 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Beef stroganoff
35min
Mexican cottage pie
1h 30min
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Beef ragu
1h 25min
Beef Burgundy
1h 45min
Lamb spezzatino
1h 45min
Chicken cacciatore
50min
Chicken chasseur
1h 50min
Irish stew
1h 30min
Hunters' stew
1 godz.
Beef "Burgundy"
40min