Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Peking-style duck
- 2 duck breasts, skin on, trimmed of excess fat and sinew
- 3 - 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 8 sprigs fresh coriander, stalks only
- ¼ tsp Chinese five spice
- ¼ tsp black peppercorns
- 1 star anise
- 1 tbsp soy sauce
- 1 tbsp sesame oil
Plum sauce
- 2 fresh plums, cut into quarters
- 60 g honey
- 2 star anise
- ¼ tsp Chinese five spice
- ½ tsp ground cinnamon
- ¼ tsp ground ginger
- 1 tbsp soy sauce
- 50 g water
Pancakes
- 3 eggs
- 200 g warm water
- 90 g tapioca starch
- 1 tsp sesame oil
- 2 tbsp coconut flour
- coconut oil, for frying
- 6 - 8 spring onions/shallots, trimmed and cut into slices
- 1 - 2 Lebanese cucumber, cut into batons
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1995.5 kJ / 475 kcal
- Proteína
- 13.8 g
- Carbohidratos
- 28.9 g
- Grasa
- 34.1 g
- Grasas saturadas
- 13.9 g
- Fibra
- 4.4 g
- Sodio
- 325.5 mg
Recetas alternativas
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
Pork belly with spring onions
1 Std. 10 Min
Wasabi mayonnaise
10min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)
28 Std. 20 Min
Prawn balls with pickled vegetables
1h 15min
Hong Kong-style roast pork belly
10h
Southern-style chilli with cornbread
2h 55min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1h 5min
Char siu bao pork buns
6h 35min