Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Marinated pork
- 300 g boneless pork shoulder, cut into slices (approx. 1 cm thick)
- 60 g sugar
- 2 tsp fish sauce
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 eschalots
- 1 garlic clove
- 1 tsp sesame oil
- 1 tbsp soy sauce
- 1 stalk fresh lemongrass, white part only, crushed and cut into pieces (approx. 3 cm)
- 500 g water
- vegetable oil, for frying
Pickled carrot
- 100 g white wine vinegar
- 70 g sugar
- ½ tsp salt
- 1 carrot, peeled into ribbons
Chicken liver pâté
- 1 garlic clove
- ½ brown onion (approx. 60 g)
- 40 g salted butter
- 250 g chicken livers, washed, trimmed and cut into pieces (approx. 4 cm)
- 2 tsp fish sauce
- 1 tbsp brandy
- 2 pinches ground black pepper
- 30 g pouring (whipping) cream
Assembly
- 1 baguette (see Tips)
- 50 g mayonnaise (see Tips)
- 10 slices pickled jalapeño chillies
- ¼ cucumber, cut into thin slices
- 4 sprigs fresh coriander leaves, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3150.3 kJ / 750.1 kcal
- Proteína
- 34.3 g
- Carbohidratos
- 70.5 g
- Grasa
- 34.7 g
- Grasas saturadas
- 11.5 g
- Fibra
- 4.9 g
- Sodio
- 1795 mg
Recetas alternativas
Wonton soup
1h
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2h
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25min
Dim sum 'Shao mai'
2h
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35 min
Chicken banh mi
4h 35min
Gado gado
1h
Banh bao (steamed pork buns)
2h 45 min
Teriyaki sauce
25 min
Char siu bao pork buns
6 Std. 35 Min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min
Wonton soup (pork)
45 min