Dispositivos y accesorios
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
Prep. 20min
Total 8h 50min
6 portions
Ingredientes
Peking-style duck
-
duck breasts, skin on trimmed of excess fat and sinew2
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds3 - 4
-
fresh coriander stalks only8 sprigs
-
Chinese five spice¼ tsp
-
black peppercorns¼ tsp
-
star anise1
-
soy sauce1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
Plum sauce
-
fresh plums cut into quarters2
-
honey60 g
-
star anise2
-
Chinese five spice¼ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground ginger¼ tsp
-
soy sauce1 tbsp
-
water50 g
Pancakes
-
eggs3
-
warm water200 g
-
tapioca starch90 g
-
sesame oil1 tsp
-
coconut flour2 tbsp
-
coconut oil for frying
-
spring onions/shallots trimmed and cut into slices6 - 8
-
Lebanese cucumber cut into batons1 - 2
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
325.5 mg
Proteína
13.8 g
Calorías
1995.5 kJ /
475 kcal
Grasa
34.1 g
Fibra
4.4 g
Grasas saturadas
13.9 g
Carbohidratos
28.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
MEATER+®
15 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Caramelised onion jam gravy
2h 5min
Grilled scallops with chilli jam
25min
Korean pickled potato salad (peeler)
25h 10min
Quiche Lorraine
Ninguna valoración
Prawn laksa (Chef Degan)
50min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2h
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min
Pappadums with mint and coriander chutney
50min
Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)
28h 20min
Sherbet mimosas
10min