Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Chicken
- 2 skinless chicken thigh fillets
- 60 g white sugar
- 2 tsp fish sauce
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 eschalots
- 1 garlic clove
- 1 tsp sesame oil
- 1 tbsp soy sauce
- 1 stalk fresh lemongrass, crushed and cut into pieces (approx. 3 cm)
- vegetable oil, for frying
Pickled carrot
- 100 g white wine vinegar
- 70 g sugar
- ½ tsp salt
- 1 carrot, peeled into ribbons
Chicken liver pâté
- 1 garlic clove
- ½ brown onion (approx. 60 g)
- 40 g salted butter
- 250 g chicken livers, washed, trimmed and cut into pieces (approx. 4 cm)
- 2 tsp fish sauce
- 1 tbsp brandy
- 2 pinches ground black pepper
- 30 g pouring (whipping) cream
Assembly
- 1 baguette loaf (see Tips)
- 50 g mayonnaise (see Tips)
- 10 pieces pickled jalapeño chillies, cut into pieces
- ¼ cucumber, cut into thin slices
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3254.3 kJ / 774.8 kcal
- Proteína
- 34.1 g
- Carbohidratos
- 70.1 g
- Grasa
- 37.9 g
- Grasas saturadas
- 12.2 g
- Fibra
- 5.2 g
- Sodio
- 1783 mg
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