Dispositivos y accesorios
Teriyaki salmon bao
Prep. 20min
Total 1h 50min
6 portions
Ingredientes
Dough
-
olive oil2 tbsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
white sugar2 tbsp
-
baker's flour300 g
-
warm water170 g
-
salt1 tsp
-
baking powder2 tsp
Salmon
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
fresh red chilli trimmed and deseeded if preferred1
-
soy sauce100 g
-
mirin (see Tips)120 g
-
honey50 g
-
skinless salmon fillets (approx. 150 g each)2
-
hot water700 g
-
baker's flour for dusting
-
Lebanese cucumber cut into matchsticks½
-
fresh coriander leaves only6 sprigs
-
spring onions/shallots cut into long, thin slices2
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portions
Sodio
1597.6 mg
Proteína
18 g
Calorías
1898.6 kJ /
452 kcal
Grasa
15.3 g
Fibra
2.7 g
Grasas saturadas
2.8 g
Carbohidratos
59.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Simply Delicious
88 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2h 30min
Gozleme
1h 40min
Lamb Kibbeh
1h 30min
Leftover Roast Bao Buns with Hoisin Sauce
2h 30min
Grilled scallops with chilli jam
25min
Spiced cherry brioche wreath
2h 20min
Curry laksa
45min
Mixed berry pavlova stack
5h 30min
Frozen mojito cheesecake
24h 25min
Cha gio (spring rolls)
55min
Roti (for two)
25min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h