![Asian crab cakes with wasabi mayonnaise Asian crab cakes with wasabi mayonnaise](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/585B975C-0D5C-47EE-BEF3-97E66AFA9F2F/Derivates/595CCB45-10C4-489A-8434-72B4904E7ED6.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Wasabi mayonnaise
- 250 g grapeseed oil
- 2 egg yolks
- 2 tsp Dijon mustard
- 1 tsp lemon juice
- 1 pinch fine salt, to taste
- 25 g wasabi paste, to taste
Asian crab cakes
- ½ lime, zest only, no white pith
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters (approx. 40 g)
- 250 g fresh crab meat, or frozen crab meat, thawed
- 2 tbsp soy sauce
- 4 eggs
- 100 g breadcrumbs
- 70 g plain flour
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 50 g white sesame seeds
- 2 tbsp vegetable oil
- Japanese pickled ginger, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 1110 kJ / 264 kcal
- Proteína
- 7.6 g
- Carbohidratos
- 10 g
- Grasa
- 22 g
- Grasas saturadas
- 3 g
- Fibra
- 1 g
- Sodio
- 544.1 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 min
Grilled scallops with chilli jam
25 min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20 min
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1h 30 min
Prawn salad with horseradish cream
1h
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10 min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2 Std. 50 Min
Nam Jim
10 min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 Std. 30 Min
Thai-style fish cakes
30 min