Dispositivos y accesorios
One-Pot Barley and Vegetables
Prep. 20min
Total 1h 10min
4 portions
Ingredientes
-
lemon peel only, no pith (approx. 0.5 oz of peel)1
-
dried porcini mushrooms1 oz
-
fennel seeds1 tsp
-
salt to taste, divided1 ½ tsp
-
fresh ground pepper to taste, divided1 ½ tsp
-
yellow onions quartered5 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
parsnips diced (½ in.) (approx. 3 med. parsnips)5 ½ oz
-
carrots diced (½ in.) (approx. 4 med. carrots)6 oz
-
10 oz sweet potatoes, cubed (½ in.), (approx. 3 med. potatoes)Yukon gold potatoes cubed (½ in.), (approx. 3 med. potatoes)10 oz
-
celery cut into pieces (¼ in.) (approx. 5 stalks)4 ½ oz
-
pearl barley4 oz
-
water22 oz
-
vegetable stock paste2 heaping tsp
-
tomato paste1 oz
-
diced tomatoes (approx. 14.5 oz)1 can
-
8 oz sugar snap peas, slicedbaby portobello mushrooms sliced8 oz
-
parsley to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
7 g
Calorías
1452 kJ /
347 kcal
Grasa
8 g
Fibra
12 g
Carbohidratos
65 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Veggie Table
51 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 分钟
Lentil Moussaka
2小时 20 分钟
Tofu Stew
30 分钟
Minestrone
45 分钟
Vegetable Stew
1小时 15 分钟
Broccoli Red Lentil Soup
30 分钟
Split Pea Soup
1小时 25 分钟
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 分钟
Lentil Mushroom Stroganoff
55 分钟
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 分钟
Sausage and Lentil Stew
1小时 15 分钟
Vegetarian Chili
50 分钟