Dispositivos y accesorios
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
Prep. 10min
Total 25min
6 portions
Ingredientes
-
fresh cilantro leaves½ oz
-
onions quartered4 oz
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled, sliced (⅛ in.)½ oz
-
bird's eye chili, fresh halved1
-
black mustard seeds1 tsp
-
olive oil½ tbsp
-
garam masala1 tsp
-
curry powder or to taste1 heaping tbsp
-
vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
tomato paste1 tbsp
-
red lentils5 oz
-
eggplant cubed (1 in.)12 oz
-
water10 oz
-
fresh Roma tomatoes diced (½ in.)16 oz
-
coconut milk (approx. 1 can)13 ½ oz
-
fresh spinach leaves5 oz
-
salt to taste
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
44.3 mg
Proteína
10.6 g
Calorías
1184.8 kJ /
283.2 kcal
Grasa
11.6 g
Fibra
8.2 g
Grasas saturadas
9.2 g
Carbohidratos
31.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Midweek Meals
11 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
Simple Ideas
179 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Cauliflower and Date Tagine
55min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Mushroom Stroganoff
30min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40min
Butternut Squash Coconut Curry
40min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Vegan Cashew Sauté
35min
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1h
Pumpkin Curry
45min
Vegetarian Chili
50min