Dispositivos y accesorios
Steamed Pork Belly in Lotus Leaf
Prep. 10min
Total 1h 30min
6 portions
Ingredientes
-
pork belly, with skin cut in thin slices (0.3 cm)400 g
-
light soy sauce10 g
-
oyster sauce10 g
-
dark soy sauce1 tsp
-
white pepper powder1 pinch
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
-
sesame oil½ tsp
-
Chinese rose essence wine (mei gu lu)1 tsp
-
cornflour (starch)1 tsp
-
five-spice powder¼ tsp
-
¼ tsp baking sodaginger juice (see tips)1 tbsp
-
dried lotus leaf soaked in hot water to soften (see tips)1
-
fresh ginger shredded10 g
-
fresh lychee peeled, pitted20 - 24
-
water700 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
7.1 g
Calorías
1669.4 kJ /
399 kcal
Grasa
37.7 g
Fibra
0.5 g
Carbohidratos
5.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Oriental Pork Dishes
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 godz. 50 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Mock Fin Soup
35 min
Yu Sang
1 godz.
Pineapple Pork Ribs
1 godz. 10 min
Green Mustard Pig's Trotter, Emperor Chicken and Ladies' Fingers With Sesame Dressing
1 godz. 40 min
Salted Chicken
5 godz. 10 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min