Dispositivos y accesorios
Russian beetroot salad
Prep. 20min
Total 1h 10min
8 portions
Ingredientes
-
pickled cucumber cut into pieces (3-4 cm)150 g
-
carrots cut into pieces (3-4 cm)150 g
-
raw beetroot cut into pieces (3-4 cm)350 g
-
water500 g
-
potatoes cut into small pieces (approx. 1 cm)250 g
-
frozen green peas100 g
-
sauerkraut (opcional)100 g
-
spring onions/shallots cut into thin slices50 g
-
fresh dill plus extra to garnish2 - 3 sprigs
-
oil60 g
-
white wine vinegar (opcional)20 g
-
salt1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
3 g
Calorías
583 kJ /
139 kcal
Grasa
8 g
Fibra
3.3 g
Carbohidratos
13 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Beetroot salad
10 Min
Chicken cacciatore
50 Min
Ratatouille
40 Min
Mixed mushroom pâté
1 Std. 25 Min
Chicken moghrabieh
25 Std. 15 Min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1 Std.
Ukrainian borscht
35 Min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50 Min
Raw cauliflower tabouli
30 Min
Baba ghanoush
1 Std.
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1 Std. 20 Min
Crunchy carrot salad
10 Min