Dispositivos y accesorios
Russian beetroot salad
Prep. 20min
Total 1h 10min
8 portions
Ingredientes
-
pickled cucumber cut into pieces (3-4 cm)150 g
-
carrots cut into pieces (3-4 cm)150 g
-
raw beetroot cut into pieces (3-4 cm)350 g
-
water500 g
-
potatoes cut into small pieces (approx. 1 cm)250 g
-
frozen green peas100 g
-
sauerkraut (opcional)100 g
-
spring onions/shallots cut into thin slices50 g
-
fresh dill plus extra to garnish2 - 3 sprigs
-
oil60 g
-
white wine vinegar (opcional)20 g
-
salt1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
3 g
Calorías
583 kJ /
139 kcal
Grasa
8 g
Fibra
3.3 g
Carbohidratos
13 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Hearty seven vegetable soup
30min
Warm cabbage dish
15min
Sauerkraut soup
50min
Tomato and red lentil soup
30min
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min
Zucchini soup
25min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5min
Fish fillets with fresh corn polenta
1h 5min
Vegetable pasta soup and pork roll with vegetables, puddings, muffins
1h 40min
Steamed mushroom and egg pots
40min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Rustic bread
2h