![Eggplant and ricotta involtini Eggplant and ricotta involtini](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5c857553b8e10bfb4479bd5944420e56/Derivates/5131f4a3d6759530730d0afd919f7c36f1fccd95.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 3 - 4 eggplants trimmed and cut lengthways into slices
- 1 tbsp sea salt, plus extra to season
- 90 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 230 g mozzarella, cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 4 ½ sprigs fresh basil, leaves only, plus extra to garnish
- 180 g fresh baby spinach leaves
- 9 tbsp extra virgin olive oil, to drizzle
- 750 g smooth ricotta cheese
- 2 eggs
- ground black pepper, to season
- 600 g tomato passata
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2889.8 kJ / 690.7 kcal
- Proteína
- 31.2 g
- Carbohidratos
- 40.1 g
- Grasa
- 47.8 g
- Grasas saturadas
- 19.2 g
- Fibra
- 12.2 g
- Sodio
- 1606.5 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Tuscan bean soup
40min
Warm satay bowl
1h 10min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Leek, chilli and chorizo sauce
40min
Pumpkin tahini smash
40min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
Meat-free mushroom lasagne
1 Std. 30 Min
Asparagus and saffron risotto
35min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1h
Summer tomato and gin pasta sauce
35min
Warm bulgur salad with orange dressing (TM6)
40min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min