![Spiced fennel and silverbeet with fried eggs Spiced fennel and silverbeet with fried eggs](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0685CAA3-AB20-4978-9389-29F42B2925B7/Derivates/0E7F0076-B9BA-4F54-B2B7-46AF0B230867.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 200 g fresh silverbeet (approx. 1 bunch), stalks removed, leaves cut into strips (2-3 cm)
- 200 g fennel bulb, trimmed and cut into thin slices (1-2 mm)
- 4 spring onions/shallots (approx. 70 g), trimmed and cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 1 ½ tsp sumac
- 2 star anise
- 1 tbsp soy sauce
- 2 tbsp avocado oil
- 500 g water
- 250 g vine-ripened cherry tomatoes
- 1 tbsp pumpkin seeds, to serve (optional)
- 1 tbsp sunflower seeds, to serve (optional)
- 4 eggs, fried, to serve
- ground black pepper, to season
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 980 kJ / 233.3 kcal
- Proteína
- 10.4 g
- Carbohidratos
- 5.1 g
- Grasa
- 18.5 g
- Grasas saturadas
- 4.1 g
- Fibra
- 4.3 g
- Sodio
- 575.8 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Yasai miso ramen
35min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 Std. 15 Min
Ma po dou fu (mapo tofu)
15min
Spanish green lentil and chorizo soup
12h 45min
Roasted carrot dip
1h
Curried cauliflower salad
40min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2h 30min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4hod. 35min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Spiced lentil vegetable soup
1 Std. 30 Min