Dispositivos y accesorios
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
Prep. 20min
Total 45min
8 portions
Ingredientes
-
buckwheat groats60 g
-
water600 g
-
sea salt plus an extra 1-2 pinches to season½ tsp
-
garlic clove1
-
bacon cut into pieces (2 cm)250 g
-
olive oil1 tbsp
-
white wine vinegar80 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
pure maple syrup1 ½ tbsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
Brussels sprouts trimmed and outer leaves removed500 g
-
pine nuts1 tbsp
-
Parmesan cheese shaved25 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
849.3 mg
Proteína
11.4 g
Calorías
638.3 kJ /
152 kcal
Grasa
6.6 g
Fibra
3.8 g
Grasas saturadas
1.7 g
Carbohidratos
9.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Focus on Buckwheat
9 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Hommus
15min
Beetroot salad
10min
White zucchini and cannellini bean soup
25min
Mediterranean capsicums
2h
Spring greens with grapefruit
30min
Nut paste
10min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30min
Fermented beetroot and apple salsa
72h
Smashed pea and bean dip
30min