Dispositivos y accesorios
Black bean molè (black bean chocolate chilli)
Prep. 25min
Total 2h 25min
6 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing2 tbsp
-
vine-ripened tomatoes cut into halves5
-
red onions cut into halves2
-
garlic cloves skins on4
-
salt plus extra for seasoning1 ½ tsp
-
dried oregano3 tsp
-
fresh long red chillies cut into halves and deseeded, if preferred1 - 2
-
carrot cut into quarters1
-
celery stalk trimmed and cut into quarters1
-
red capsicum cut into halves and deseeded½
-
fresh coriander leaves only (optional)4 sprigs
-
ghee50 g
-
ground cumin2 tsp
-
smoked paprika3 tsp
-
canned black beans rinsed and drained (approx. 480 g after draining)800 g
-
balsamic vinegar2 tsp
-
Rapadura sugar2 tsp
-
tomato paste50 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
dark chocolate (70% cocoa) grated, plus extra shaved for garnishing50 g
-
filtered water250 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1149.5 mg
Proteína
9.9 g
Calorías
1510.2 kJ /
359.5 kcal
Grasa
21.3 g
Fibra
11.3 g
Grasas saturadas
9.3 g
Carbohidratos
26.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
'Quirky' Every day
9 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Soba noodle and tofu salad
35 Min
Hommus
15 Min
Caribbean curry
40 Min
Palak paneer
1 Std. 15 Min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 Min
Lentil curry (dahl)
30 Min
Pulse and pumpkin curry
30 Min
Freekeh and broad bean salad
2 Std. 30 Min
Chhole (chickpea curry)
35 Min
Hearty lentil chilli
50 Min
Red lentil cauliflower dahl
35 Min
Tomato and lentil dahl
35 Min