Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 5 sprigs fresh basil, leaves only
- 5 sprigs fresh oregano, leaves only
- 40 g dried porcini mushrooms
- 1000 g fresh Swiss brown mushrooms, 500 g halved, 500 g sliced (see Tips)
- ½ leek, white part only and cut into pieces
- 6 garlic cloves
- 1 carrot, cut into pieces
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 20 g extra virgin olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes
- 80 g tomato paste
- 200 g white wine
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp ground black pepper
- 250 g fresh ricotta cheese, drained
- 130 g pouring (whipping) cream
- 250 g dried lasagne sheets
- 100 g Provolone cheese, sliced
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1797.3 kJ / 429.6 kcal
- Proteína
- 20.3 g
- Carbohidratos
- 40.9 g
- Grasa
- 20 g
- Grasas saturadas
- 11 g
- Fibra
- 3.9 g
- Sodio
- 354 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 Std. 40 Min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 Min
Creamy vegetable rice
25 min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1j 20 menit
Sweet potato korma with crispy potato skins
55 Min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3sa
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Mushroom bolognaise
45 Min
Warm satay bowl
1h 10 min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 Min