Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 garlic clove
- 100 g brown onion, cut into quarters
- 250 - 300 g baby beetroot, peeled, reserving 7 leaves and stalks, cut into pieces (3 cm)
- 60 g carrot, cut into pieces (3 cm)
- 50 g celery stalk, cut into pieces (3 cm)
- 150 g potato, peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 60 g cabbage, cut into pieces (3 cm)
- 60 g parsnip, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 750 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper
- 3 allspice berries
- 1 fresh bay leaf
- 400 g canned cannellini beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 60 g tomato paste
- 60 g lemon juice
- 80 g sour cream
- 2 spring onions/shallots, cut into thin slices
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 761.3 kJ / 181.3 kcal
- Proteína
- 9.5 g
- Carbohidratos
- 25.6 g
- Grasa
- 1.2 g
- Grasas saturadas
- 0.3 g
- Fibra
- 12.4 g
- Sodio
- 1217.8 mg
Recetas alternativas
Sauerkraut soup
50min
Sauerkraut salad
10min
Borscht with Polish dumplings
1 Std. 30 Min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1h 20min
The Ultimate Guiness Pot Roast
Keine Bewertungen
Tuscan bean soup
30min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2h
Ratatouille
40min
Spinach and lemon cream cake (gluten free)
3 Std. 45 Min
Borscht
50min
Mushroom and sauerkraut pierogi
2 Std. 30 Min
Goulash soup
2h 35min