Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Cake
- 200 g unsalted butter, cut into pieces and softened, plus extra for greasing (see Tips)
- 680 g plain flour
- 540 g white sugar
- 2 tbsp baking powder
- 2 pinch salt
- 500 g full cream milk
- 2 tsp natural vanilla extract
- 4 eggs, room temperature
Buttercream icing
- 250 g icing sugar (see Tips)
- 120 g unsalted butter, cut into pieces and softened
- 2 tsp boiling water
- ½ tsp natural vanilla extract
Fondant
- 80 g water
- 6 tsp gelatine powder
- 200 g glucose syrup
- 30 g glycerine (see Tips)
- 1240 g icing sugar, plus extra sifted for dusting (see Tips)
Colouring fondant
- food colouring of choice (approx. 5 colors)
Modelling paste
- ¾ tsp tylose (see Tips), plus extra if needed
- vegetable shortening (Copha®)
- sugar glue (see Tips)
Assembly
- sugar glue (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 5048.8 kJ / 1202.1 kcal
- Proteína
- 11.5 g
- Carbohidratos
- 236.4 g
- Grasa
- 28 g
- Grasas saturadas
- 17.4 g
- Fibra
- 2.2 g
- Sodio
- 311.2 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Buttercream icing
10 min
Robot cake
2j
Cap and headphones
3h 45min
Giant doughnuts
2h 40 min
Critters and crawlers
2 godz. 25 min
Birthday present cake
4 Std.
Marshmallow icing
7h 40min
Ice cream cone cupcakes
55 Min
Basic chocolate cupcakes
40 min
Pancake and fruit kebabs
1j
Basic vanilla cake
55 Min
Basic vanilla cupcakes
35 Min