Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Cake
- 200 g unsalted butter, cut into pieces and softened, plus extra for greasing (see Tips)
- 680 g plain flour
- 540 g white sugar
- 2 tbsp baking powder
- 2 pinch salt
- 500 g full cream milk
- 2 tsp natural vanilla extract
- 4 eggs, room temperature
Buttercream icing
- 250 g icing sugar (see Tips)
- 120 g unsalted butter, cut into pieces and softened
- 2 tsp boiling water
- ½ tsp natural vanilla extract
Fondant
- 80 g water
- 6 tsp gelatine powder
- 200 g glucose syrup
- 30 g glycerine (see Tips)
- 1240 g icing sugar, plus extra sifted for dusting (see Tips)
Colouring fondant
- food colouring of choice (approx. 5 colors)
Modelling paste
- ¾ tsp tylose (see Tips), plus extra if needed
- vegetable shortening (Copha®)
- sugar glue (see Tips)
Assembly
- sugar glue (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 5048.8 kJ / 1202.1 kcal
- Proteína
- 11.5 g
- Carbohidratos
- 236.4 g
- Grasa
- 28 g
- Grasas saturadas
- 17.4 g
- Fibra
- 2.2 g
- Sodio
- 311.2 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Chocolate mint thins
2h 30min
Fairy doll cake
2h 20min
Gravity cake
2 Std.
Gluten free birthday sponge cake
1ωρ. 10 λεπτ.
Basic vanilla cupcakes
35min
Freckles
1 Std.
Hedgehog honeycomb slice
2 godz. 35 min
Triple treat ice cream cake
16 godz. 45 min
Alphabet cupcakes
25h 30 min
Dark chocolate frosting
10 Min
Whoopie pies
1h 20min
Chocolate crackle surprise
2h 30min