Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Butter cake
- 120 g unsalted butter, softened and cut into pieces, plus extra for greasing
- 80 g full cream milk
- 170 g gluten free flour mix (see Tips)
- 120 g caster sugar
- 2 ½ tsp gluten free baking powder (see Tips)
- 2 eggs
- 2 tsp natural vanilla extract
Chocolate icing
- 400 g pure icing sugar
- 50 g cocoa powder (gluten free)
- 150 g full cream milk
- 1 tsp natural vanilla extract
Assembly
- 80 g pouring (whipping) cream
- 2 tbsp jam of choice (see Tips)
- 150 g desiccated coconut
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1934.4 kJ / 460.6 kcal
- Proteína
- 4.9 g
- Carbohidratos
- 60.4 g
- Grasa
- 21.9 g
- Grasas saturadas
- 15.7 g
- Fibra
- 3.8 g
- Sodio
- 95.2 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Gluten free gingerbread cookies
2h 35min
Gluten free birthday sponge cake
1h 10 min
Gluten-free Coconut and Raspberry Muffins
1h
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Gluten free chocolate halva cake
1h
Gluten-free cinnamon doughnuts
25 min
Gluten free lemon tart
2u. 25min
Gluten free ANZAC biscuits
45 min
Gluten free flour mix
10min
Gluten free chocolate brownie
45 min
Perfect party cookies (allergy free)
45 min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30 min