Dispositivos y accesorios
Cap and headphones
Prep. 1h 30min
Total 3h 45min
12 portions
Ingredientes
Basic chocolate cake
-
unsalted butter cut into pieces and softened100 g
-
plain flour300 g
-
Dutch cocoa powder40 g
-
white sugar270 g
-
baking powder1 tbsp
-
salt1 pinch
-
full cream milk250 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs room temperature2
Buttercream icing
-
icing sugar (see Tips)250 g
-
unsalted butter cut into pieces and softened120 g
-
boiling water2 tsp
-
natural vanilla extract½ tsp
Fondant
-
water40 g
-
gelatine powder3 tsp
-
glucose syrup100 g
-
glycerine (see Tips)15 g
-
icing sugar plus extra sifted for dusting and kneading (see Tips)620 g
-
natural food colouring of choice (see Tips)
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
156.6 mg
Proteína
6 g
Calorías
2902.9 kJ /
691.2 kcal
Grasa
18.4 g
Fibra
2.2 g
Grasas saturadas
11.7 g
Carbohidratos
125.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Hip Hip... Hooray!
85 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
S'mores cupcakes
2h 40min
Home-style sponge cake
2h 30min
Marble cake
2h
Triple treat ice cream cake
16h 45min
Freckles
1h
Marshmallow pops
25h 40min
Banana berry mini loaves
1h 30min
Fruit Roll Ups
4h 15min
Alphabet cupcakes
25h 30min
Cheesecake with meringue topping
3h 30min
Whoopie pies
1h 20min
Blueberry brioche buns
1h 50min